Lidt om Eardrops

Eardrops er et bornholmsk band, samlet af 4 modne musikere med lyst til at spille i et rigtigt rockband med forvrænget guitar og rigtige trommer.

Vi har været samlet siden 2013. Det hele startede med at Inge og Jens fik lyst til at synge, Inge lokkede Jens til at være med. Efter et stykke tid var Gorm med til ”en enkelt jam-aften”, og da der så manglede en guitarist mere hev vi fat i Kim.

Nu har vi efter rigtig mange timer i øvelokalet et fasttømret band. Selv om vores musikalske baggrund er meget forskellig, har vores nysgerrighed og åbenhed over for hinandens yndlingsnumre skabt  en stærk fælles musikforståelse.
 

Vi spiller op til fest og dans og prøver på at sprede lidt glans 

Eardrops består af:

 • Inge Møller

  Inge Møller

  Vokal, guitar

  Inge er vores sprøde forsanger og leverer derudover den tykke akustiske guitarlyd. Trods den pæne facade og en forkærlighed for Creedence kaster hun sig lige så gerne ud i Aerosmith og Guns'n'Roses.

 • Kim Bak

  Kim Bak

  Guitar, vokal

  Kim svinger den elektriske guitar i bandet. Han kæmper gerne i måneder for at kunne levere de klassiske soloer "rigtigt", men han syrer også gerne ud i en Neil Young-maraton-solo.

 • Gorm Sørensen

  Gorm Sørensen

  Bass, vokal

  Gorm er en tryllekunstner på bassen og et energibundt på en scene. Han har bidraget kraftigt til bredden i vores repertoire og kan stadig overraske.

 • Jens Hessellund

  Jens Hessellund

  Trommer, vokal

  Jens styrer trommerne med præcision og fuldt fokus, og selv de mindste detaljer i vores numre er noteret på den uundværlige iPad. Det meste af året lægger Jens og hans smukke kone Laila dagligstue til vores øveaftner.